12308375_10153117563962032_3236356601399268873_n

Ετοιμάζεσαι λοιπόν για την πιο σημαντική μέρα της ζωής σου; Είσαι έτοιμη να ντυθείς νυφούλα και να οργανώσεις τον γάμο σου; Εμείς ετοιμάσαμε για σένα τον απόλυτο αστρολογικό οδηγό που θα σε βοηθήσει να οργανώσεις σωστά τον γάμο των ονείρων σου! Διάβασε παρακάτω τι είδος νύφη θα γίνεις σύμφωνα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου, το νυφικό και το χτένισμα που σου ταιριάζει, καθώς και χρήσιμα tips για την επιτυχημένη οργάνωση γάμου!

Η Κριός νυφούλα
Η νύφη Κριός είναι δυναμική και ενεργητική. Θα οργανώσει τα πάντα αυτή, ακόμα κι αν ασχοληθεί στην κυριολεξία τελευταία στιγμή! Στόχος της είναι να απολαύσει κυρίως εκείνη το γάμο της και ύστερα οι καλεσμένοι, τους οποίους όμως η διασκέδαση είναι πολύ σημαντική, αφού επιδιώκει πάντα την επιβράβευση. Έτσι, όλα είναι σχεδιασμένα και κανονισμένα, σύμφωνα με το δικό της μοναδικό γούστο και ίσως με κάποια δόση υπερβολής! Μία νύφη κριός δεν έχει άγχος και τρακ, αντιθέτως ανυπομονεί για την ώρα που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας (ή του δημαρχείου), αν και τις τελευταίες μέρες πριν το γάμο της θα είναι σίγουρα αρκετά οξύθυμη και νευρική.

Νυφικά για Κριούς: Το ιδανικό νυφικό για μία Κριό, πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα άνετο! Είναι αρκετά άγαρμπη και απότομη στις κινήσεις της και ένα νυφικό που την περιορίζει, είναι η χειρότερη επιλογή. Παρ’ όλ’ αυτά το κριαρίσιο νυφικό οφείλει να είναι ξεχωριστό, εντυπωσιακό και μοντέρνο και το νυφικό χτένισμα επιβάλλει τα μαλλιά ψηλά πιασμένα για να φαίνονται τα δυναμικά χαρακτηριστικά του προσώπου της, τα οποία θα τονίζονται με ένα έντονο μακιγιάζ.

Οργάνωση Γάμου για Νύφη Κριό: Είναι δεδομένο ότι η Νύφη Κριός, θέλει να πάρει όλες τις πρωτοβουλίες της οργάνωσης γάμου της αλλά παράλληλα να κάνει και πρωτοποριακές επιλογές που θα συζητηθούν! Μέρος της οργάνωσης θα αφιερωθεί για το event μετά το γάμο και για την διασκέδαση.

Η Ταύρος νυφούλα
Η νύφη Ταύρος ονειρεύεται ένα γάμο καλαίσθητο, παραδοσιακό, ρομαντικό και λιτό. Θα αρχίσει πολλούς μήνες πριν να τον οργανώνει και δεν θα ρισκάρει με καινοτομίες προκειμένου να εντυπωσιάσει η γαμήλια τελετή. Ενώ όλα θα είναι άριστα οργανωμένα και έτοιμα, πολύ πριν την ώρα τους, η Ταυρίνα ανήκει στις αγχώδεις νύφες που φοβούνται αν κάτι πάει στραβά και εκτός προγραμματισμού! Το σίγουρο είναι ότι το γαμήλιο γλέντι θα έχει εκλεκτό αλλά και αρκετό φαγητό και ποιοτική μουσική.

Νυφικά για Ταύρους: Το ιδανικό νυφικό για την νύφη Ταύρο, είναι σίγουρα κλασσικό, θηλυκό, από καλό ακριβό ύφασμα και με αρκετές λεπτομέρειες δαντέλας. Το νυφικό μακιγιάζ που της ταιριάζει είναι σε γήινα χρώματα και το χτένισμα πρέπει να είναι απλό αλλά κλασάτο και θηλυκό, όπως εκείνη!

Οργάνωση Γάμου για Νύφη Ταύρου: Η νύφη που ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου, λατρεύει την οργάνωση αλλά και την σταθερότητα. Θα είναι πιο σίγουρη αν αναθέσει τον προγραμματισμό σε μία εταιρεία που έχει εμπειρία, γνώση και δημιουργικότητα στην οργάνωση γάμων, για το λόγο ότι θέλει όλα να της πάνε «ρολόι»!

11174222_10152720725132032_1009848322247078691_o

Η Δίδυμος νυφούλα
Η νύφη Δίδυμος είναι χαρούμενη, αισιόδοξη και βλέπει την προετοιμασία του γάμου αλλά και την τελετή ή την δεξίωση ως παιχνίδι. Θέλει να έχει πολλούς καλεσμένους και με όλους να μοιραστεί στιγμές περνώντας όμορφα. Βλέπει το γάμο περισσότερο σαν ένα ευχάριστο κοινωνικό γεγονός παρά σαν μία ιερή ρομαντική στιγμή της ζωής της. Δεν αγχώνεται ιδιαίτερα αφού σίγουρα έχει επιστρατεύσει πολλούς βοηθούς από το φιλικό και συγγενικό της κύκλο!

Νυφικά για Διδύμους: Το ιδανικό νυφικό της Διδυμίνας είναι σίγουρα παιχνιδιάρικο, ιδιαίτερο, ίσως και κοντό και-γιατί όχι-απαλλαγμένο από το κλασσικό λευκό ή ιβουάρ, επιλέγοντας κάποια λεπτομέρεια ή και περισσότερες με έντονο χρώμα. Τα μαλλιά αλλά και το μακιγιάζ καλό θα ήταν να είναι παιχνιδιάρικα και να αποπνέουν φρεσκάδα!

Οργάνωση Γάμου για την Νύφη Δίδυμο: Η νύφη Δίδυμος σκέφτεται τον γάμο της σαν ένα Social Event και αυτό που πραγματικά επιθυμεί, είναι η ημέρα του γάμου της να είναι σαν ένα μοναδικό Party που όλοι οι φίλοι της θα έχουν να το θυμούνται!

Η Καρκίνος νυφούλα
Η νύφη Καρκίνος σχεδιάζει από μικρή στο μυαλό της το γάμο της και θέλει να είναι ρομαντικός, γλυκός, με πολλά λουλούδια και άκρως παραδοσιακός. Πολλές φορές όμως το αποτέλεσμα δεν είναι αντάξιο των δικών της προσδοκιών, αφού έχει την τάση να παρασύρεται πολύ από τις προτροπές του οικογενειακού περιβάλλοντος. Το σίγουρο είναι ότι θα πραγματοποιήσει ένα γάμο ζεστό, οικογενειακό και πως θα μείνει όλη η διαδικασία ανεξίτηλη στη μνήμη της, αφού για εκείνη ο γάμος ισούται με την έναρξη δημιουργίας οικογένειας.

Νυφικά για Καρκίνους: Το ιδανικό νυφικό για ένα Καρκινάκι, έχει κλασσικό θηλυκό σχέδιο, ίσως και λίγο παλιομοδίτικο με πλούσια υφάσματα και δαντέλα ώστε να δείχνει παραμυθένιο! Το μακιγιάζ που της ταιριάζει είναι σε ροζ χρωματισμούς και τα μαλλιά καλό θα ήταν να είναι λιτά, αλλά καλοχτενισμένα.

Οργάνωση γάμου για Νύφη Καρκίνο: Μία νύφη που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου, πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγει την εμπλοκή πολλών συγγενών στην οργάνωση του γάμου της, προκειμένου να έχει τον έλεγχο των καταστάσεων.

Η Λέων νυφούλα
Η νύφη Λέων θέλει ο γάμος της να ξεχωρίσει, αλλά κυρίως θέλει να εντυπωσιάσει η ίδια! Θα προσπαθήσει να είναι η πιο λαμπερή και όμορφη νύφη σε ένα βασιλικό γάμο και επιδιώκει ένα αξέχαστο μεγάλο γαμήλιο γλέντι! Μάλλον το χρυσό χρώμα θα κυριαρχήσει στο στολισμό και ίσως ξεφύγει σε κάποια σημεία, από την τάση της για υπερβολή, μα εκείνη μόνο έτσι μπορεί να είναι ικανοποιημένη και να μην αγχωθεί ότι ο γάμος της δεν θα είναι αρκετά μεγαλοπρεπής.

Νυφικά για Λέοντες: Το ιδανικό νυφικό για μία Λιονταρίνα είναι εντυπωσιακό, πλούσιο, λαμπερό με λεπτομέρειες χρυσού ή πολλά στρας ώστε να αισθανθεί πραγματικά πρωταγωνίστρια! Το μακιγιάζ αλλά και τα μαλλιά της πρέπει να είναι εξίσου εντυπωσιακά και καλό θα ήταν να μην τα μαζέψει πάνω, αλλά να πέφτουν πλούσια στους ώμους της αναδεικνύοντας την πληθωρική προσωπικότητα της.

Οργάνωση γάμου για Νύφη Λέοντα: Ο βασικός στόχος της νύφης Λέων είναι να εντυπωσιάσει στο γάμο της, προγραμματίζοντας μία τελετή που θα είναι πραγματικά «Βασιλική»!

Η Παρθένος νυφούλα
Η νύφη Παρθένος θέλει ο γάμος της να είναι τέλειος, φροντισμένος μέχρι και στη παραμικρή λεπτομέρεια, άψογα οργανωμένος αλλά και απόλυτα απλός. Δεν της αρέσουν οι περιττοί εντυπωσιασμοί και το ίδιο θα φροντίσει και για την εμφάνιση της. Θα προετοιμάσει η ίδια το γάμο της, γιατί κανένας κατά τη γνώμη της, δεν θα μπορέσει καλύτερα από την ίδια και μάλλον έχει δίκιο. Παρ’ όλ’ αυτά δεν θα μπορέσει να αποφύγει αγχώδεις στιγμές.

Νυφικά για Παρθένους: Το ιδανικό νυφικό για τη Παρθένο είναι άκρως θηλυκό αλλά ταυτόχρονα και πολύ σοβαρό και μαζεμένο. Μάλλον δεν πρέπει να ξεφύγει από τα κλασσικά χρώματα, λευκό ή ιβουάρ και το μακιγιάζ, όπως και τα μαλλιά της δεν πρέπει να είναι φορτωμένα.

Οργάνωση γάμου για Νύφη Παρθένο: Είναι γνωστό ότι το ζώδιο της οργάνωσης και της λεπτομέρειας είναι η Παρθένος… Η νύφη που ανήκει σε αυτό το ζώδιο θέλει πραγματικά να είναι σίγουρη τόσο για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης όλων εργασιών που χρειάζονται για τον προγραμματισμό του γάμου της, όσο και για το κόστος!

Η Ζυγός νυφούλα
Η νύφη Ζυγός είναι γεννημένη για να… παντρευτεί! Είναι η στιγμή που περίμενε όλη της τη ζωή να ζήσει και είναι πιο ευτυχισμένη αλλά και πιο αγχωμένη από ποτέ. Παρ’ όλ’ αυτά είναι η πλέον κατάλληλη να οργανώσει έναν τέλειο γάμο. Έχει καλαίσθητο γούστο, ξέρει από ρομαντισμό, μόδα και στυλ και αυτήν την οδό θα ακολουθήσει και στο γάμο της. Η γαμήλια δεξίωση θα είναι υπέροχη, χωρίς υπερβολές και οργανωμένη έτσι ώστε να ευχαριστηθεί ακόμα και ο πιο απαιτητικός καλεσμένος!

Νυφικά για Ζυγούς: Το ιδανικό νυφικό για μία Ζυγό είναι καλόγουστο, στυλάτο, μάλλον κάποιου μεγάλου οίκου και φυσικά πολύ θηλυκό όπως κι εκείνη. Δεν πρέπει να φοβηθεί να παίξει με το χρώμα του νυφικού, της ταιριάζει ένα έντονο αλλά σε παλ χρώματα μακιγιάζ και ένα απόλυτα θηλυκό χτένισμα.

Οργάνωση γάμου για Νύφη Ζυγός: Η οργάνωση του γάμου για την νύφη Ζυγού, στηρίζεται στις άριστες και εκλεπτυσμένες επιλογές του χώρου, της διακόσμησης, του νυφικού , της φωτογραφίας, της μουσικής.

Η Σκορπιός νυφούλα
Η νύφη Σκορπιός προτιμά έναν πρακτικό, όμορφο αλλά οικονομικό γάμο και θα αποφύγει περιττά έξοδα για λόγους εντυπωσιασμού. Παρ’ όλ’ αυτά θα φροντίσει η γαμήλια τελετή αλλά το νυφικό τραπέζι να έχει αρκετά ιδιαίτερα σημεία πέρα του συνηθισμένου, ώστε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του καλεσμένου. Θα αγχωθεί αρκετά και απαιτεί να έχει τον τελευταίο λόγο σε οτιδήποτε, ώστε να γίνουν όλα σύμφωνα με τις δικές της επιθυμίες.

Νυφικά για Σκορπιούς: Το ιδανικό νυφικό για τη Σκορπίνα είναι πολύ απλό και λιτό μεν, σχεδόν να μην θυμίζει νυφικό αλλά φόρεμα, άκρως αισθησιακό, κομψό και μυστηριώδες δε. Δεν θα αισθάνεται άνετα με το κλασσικό λευκό, γι’ αυτό καλύτερα να επιλέξει ένα ιβουάρ. Το μακιγιάζ πρέπει να τονίζει οπωσδήποτε τα ιδιαίτερα μάτια της και το χτένισμα της, είτε είναι πιασμένα τα μαλλιά, είτε όχι, ένα μέρος τους πρέπει σίγουρα να καλύπτει σημεία του προσώπου.

Οργάνωση γάμου για Νύφη Σκορπιό: Η οργάνωση γάμου για τη νύφη Σκορπιό στηρίζεται σε πολύ βασικές απαιτήσεις, οι οποίες όμως απαιτούν σιγουριά, σταθερότητα και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα!

Η Τοξότης νυφούλα
Η νύφη Τοξότης είναι δυναμική και θέλει να ξεχωρίζει από το παραδοσιακό πρότυπο. Και η ίδια αλλά και ο γάμος της θα έχει προοδευτικό χαρακτήρα, χαρά, κέφι και θα απέχει πολύ από τα συνηθισμένα. Δεν θα αγχωθεί καθόλου κατά την οργάνωση, αφού θεωρεί πως όλα θα πάνε καλά και μάλλον θα ασχοληθεί τελευταία στιγμή, ίσως και κάπως άτσαλα ή θα φροντίσει κάποιος άλλος , που εκείνη θα ορίσει, να τα προετοιμάσει όλα.

Νυφικά για Τοξότη: Το ιδανικό νυφικό για μία Τοξότη νύφη, όπως και το κατάλληλο χτένισμα ή μακιγιάζ, πρέπει να είναι κυρίως άνετα, χωρίς υπερβολές θηλυκότητας ή παραμυθένιου στυλ. Το νυφικό μπορεί να έχει διάφορα χρώματα ή κάποιες έντονες χρωματιστές λεπτομέρειες. Αν τολμήσει να βάλει και την προσωπική της πινελιά στην όλη της εμφάνιση, θα αισθάνεται ακόμα καλύτερα με αυτή.

Οργάνωση γάμου για Νύφη Τοξότη: Η Νύφη Τοξότης, θα επέλεγε να πραγματοποιήσει το γάμο της και σε μέρος μακρινό, για παράδειγμα σε ένα νησί!

Η Αιγόκερως νυφούλα
Η νύφη Αιγόκερως θέλει να έχει έναν γάμο παραδοσιακό, σύμφωνα με τα πρότυπα της οικογένειάς της , όπου θα ικανοποιήσει πλήρως και την ανάγκη της να ικανοποιήσει στο έπακρο όλο τον κοινωνικό της κύκλο. Είναι απόλυτα εκλεκτική στην επιλογή των συγγενών και πολλές φορές σκέφτεται ακόμα και το δώρο που θα λάβει από τον κάθε ένα. Η προετοιμασία του γάμου ξεκινά από πολύ νωρίς, ώστε να είναι όλα άριστα οργανωμένα και προγραμματισμένα, γι’ αυτό και δεν αγχώνεται ιδιαίτερα.

Νυφικά για Αιγόκερω: Το ιδανικό νυφικό για την Αιγοκερίνα, δεν είναι περιττά στολισμένο, ούτε προκλητικό, ούτε τολμηρό. Είναι κλασσικό αλλά και αρκετά διακριτικό, χωρίς στρας και δαντέλα. Το σατέν είναι η καλύτερη επιλογή. Δεν ακολουθεί την μόδα και δεν έχει κανένα είδος υπερβολής πάνω του κι έτσι οφείλει να είναι και το χτένισμα όπως και το μακιγιάζ της.

Οργάνωση γάμου για Νύφη Αιγόκερω: Η οργάνωση γάμου για τη Νύφη Αιγόκερω ξεκινά πολλούς μήνες (ή ακόμα και χρόνο) πριν την πραγματοποίησή του δεδομένου ότι θέλει πρώτα να κάνει μία πολύ καλή έρευνα αγοράς.

Η Υδροχόος νυφούλα
Η νύφη Υδροχόος θα προσπαθήσει να είναι ριζοσπαστική και επαναστάτρια και στο γάμο της. Ίσως κάνει κάποιες πιο παραδοσιακές επιλογές στο γλέντι, γιατί την ενδιαφέρει πολύ να ευχαριστηθούν οι καλεσμένοι της, όμως κατά κύριο λόγο σε αυτό το γάμο θα κυριαρχεί η διαφορετικότητα και η μοναδικότητα. Δεν θα αγχωθεί πολύ αφού είναι συνηθισμένη να καταπιάνεται με πολλά πράγματα συγχρόνως και είναι ικανή να ανταπεξέρχεται σε όλα.

Νυφικά για Υδροχόους: Το ιδανικό νυφικό για την Υδροχόο, είναι ξεχωριστό, εντυπωσιακό, τολμηρό και ίσως όχι για όλα τα… γούστα! Καλό θα είναι το φόρεμα να ξεφεύγει από την κλασσική γραμμή, με διαφάνειες ή ιδιαίτερες δαντέλες. Μία καλή επιλογή είναι το κοντό ή με σκίσιμο στο πόδι, νυφικό. Το χτένισμα πρέπει να είναι εξίσου εντυπωσιακό, το μακιγιάζ όμως καλό θα ήταν, να έχει απαλές, σχεδόν διάφανες αποχρώσεις.

Οργάνωση γάμου για Νύφη Υδροχόος: Είναι γεγονός ότι η γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου δεν τα πάει και τόσο καλά με την οργάνωση! Θέλει πράγματι να κάνει extreme επιλογές, που θα κάνουν τον γάμο της να διαφέρει από τους συνηθισμένους!

Η Ιχθύς νυφούλα
Η νύφη Ιχθύς ονειρεύεται ένα ρομαντικό, παραμυθένιο γάμο, οργανωμένο και στολισμένο με απαράμιλλη φαντασία. Θέλει να ζήσει το παραμύθι της και θα φροντίσει για αυτό, με το καλό της καλλιτεχνικό γούστο. Βέβαια λόγω του αγχώδους χαρακτήρα της και της ασθενούς της μνήμης, μάλλον θα χρειαστεί την βοήθεια άλλων, για την προετοιμασία του. Θέλει να πετύχουν όλα στο γάμο της και να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι, διαφορετικά, ακόμα κι αν για την ίδια ήταν όντως ονειρικός, θα πληγωθεί αν κάποιος καλεσμένος της πει τελικά το αντίθετο.

Νυφικά για Ιχθύς: Το ιδανικό νυφικό για μία Ιχθύ, είναι παραμυθένιο, πλούσιο, θυμίζει νεράιδα και είναι άκρως θηλυκό. Μπορεί να ξεφύγει από τα συνηθισμένα χρώματα επιλέγοντας κάτι ροζ, όμως το απόλυτο λευκό, είναι το πιο κατάλληλο για εκείνη. Τα μαλλιά της καλύτερα να μην είναι πιασμένα και μπορεί να δοκιμάσει να τα στολίσει με λουλούδια. Το μακιγιάζ πρέπει οπωσδήποτε να την κάνει να μοιάζει μικρό κοριτσάκι, γιατί μόνο έτσι θα νιώσει όμορφα, αφού ένα έντονο και τολμηρό βάψιμο, θα την «βαρύνει» πολύ.

Οργάνωση γάμου για Νύφη Ιχθύ: Αυτός ο γάμος πρέπει να μοιάζει με ρομαντικό παραμύθι. Το θέμα είναι ότι η νύφη Ιχθύς θέλει οπωσδήποτε οργάνωση, στήριξη και βοήθεια για να βάλει σε σειρά όλα όσα θέλει να πραγματοποιηθούν για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της!

Πηγή: oroskopos.gr