Olga Karaververis

Η Όλγα Καραβερβέρη, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες δημιουργούς της γενιάς της. Απαράμιλλο ταλέντο, έντονη δημιουργικότητα αλλά και η μεγάλη αγάπη της για τη μόδα, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της γνωστής σχεδιάστριας.

Ξεκίνησε την πορεία της σπουδάζοντας στην Euro Academy Fashion School of Art & Design της PanSik Scuola Di Moda Italia .

Karaververis tailor made 
Karaververis tailor made

Η απόλυτη έμπνευσή της ήταν και είναι πάντα η γυναίκα, αποτελεί πάντα το έναυσμα της, για κάθε νέα δημιουργία. Η εξαιρετική χειροποίητη δουλειά της Όλγας Καραβερβέρη, στις νυφικές αλλά και στις συλλογές υψηλής ραπτικής τυγχάνουν μεγάλης αποδοχής.

Με την ξεχωριστή αίσθηση του στυλ που διαθέτει, επιλέγει η ίδια ένα προς ένα τα υφάσματα, τις δαντέλες και επιμελείται κάθε μικρή λεπτομέρεια. Η αίσθηση θεατρικότητας σε κάθε φόρεμα είναι αυτό που θα αποτελέσει μέρος του τέλειου αποτελέσματος. Είναι εξάλλου γνωστό ότι διάσημες Ελληνίδες επιλέγουν να ντυθούν by Olga Karaververis καθώς οι δημιουργίες της είναι tailor-made, έχουν μοναδικό χαρακτήρα, που εκφράζουν την υψηλή αισθητική και ποιότητα.

Κάθε δημιουργία της, ξεχωρίζει για την ανάλαφρη και κομψή γραμμή του.  Η αφοσίωση στην δεξιοτεχνία είναι εμφανής με ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες αλλά και την αρμονία των γραμμών. Δημιουργίες με στυλ κλασσικό αλλά και μοναδικά αισθησιακό .Στην πολύχρονη επαγγελματική της πορεία, εκτός από το σχεδιασμό νυφικών και φορεμάτων, έχει αναλάβει απαιτητικά projects, διοργάνωση special events όπου οι πρωτοποριακές της ιδέες την έχουν καθιερώσει και σε αυτό τον τομέα

Karaververis tailor made
Karaververis tailor made

Όνειρο και δημιουργία, πολυτέλεια και υψηλή αισθητική, χρόνια εμπειρίας και εξαιρετική παροχή υπηρεσιών είναι συνώνυμο με το όνομα Όλγα Καραβερβέρη.Περισσότερες δημιουργίες στο https://karaververis.com/