Νυφικά παπούτσια 2017

Χειροποίητα νυφικά παπούτσια 2017 από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στην Ελλάδα!!

Με την υπογραφή της Divina
έχετε την δυνατότητα επιλογής όλων των σχεδίων σε χαμηλό τακούνι ή πιο ψηλό καθώς και σε όλα τα χρώματα .Τα Παπούτσια Γάμου και τα βραδινά παπούτσια που κατασκευάζει η Divina είναι πάντα φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά της αγοράς εντός κ εκτός Ελλάδος!

Νυφικά παπούτσια 2017

 

 

Thomas shoes

Η αισθητική στα υπέροχα σχέδια δια χειρός των αδερφών Θωμά, στολίζουν τη νέα κολεξιόν για τα Νυφικά παπούτσια 2017.Στις δημιουργίες Thomas shoes συνυπάρχουν η προσωπική εργασία,που προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες κάθε ποδιού. Η δυνατότητα συνδιασμού διαφορετικών στοιχείων (φόρμες,ύψη τακουνιών,χρώματα και υλικά). Η ποιότητα των υλικών κατασκευής. Η αισθητική και κυρίως η άνεση.  

Nυφικά παπούτσια 2017
Nυφικά παπούτσια 2017

 

Sottoshoes

Περίτεχνες δημιουργίες για τα Νυφικά παπούτσια 2017 από έμπειρους δημιουργούς σε ένα σύγχρονο ατελιέ!Θα τους βρείτε,σε ένα ζεστό και ευχάριστο χώρο μέσα στον οποίο υποδέχονται και εξυπηρετούν κάθε φαντασία δημιουργώντας γυναικεία υποδήματα υψηλής ποιότητας. Σκοπός τους είναι να υπάρχει άμεση επαφή με τον καταναλωτή καθώς και να μπορέσουν να ανταποκριθούν στην ιδιαιτερότητα της κάθε επιλογής.

Nυφικά παπούτσια 2017

 

Kontos shoes

H παράδοση και η πείρα μισού αιώνα στα πόδια σας,με τα νέα σχέδια στα Νυφικά παπούτσια 2017.H εταιρεία δέχεται παραγγελίες για νυφικά παπούτσια από ύφασμα ή δέρμα. Παπούτσια βραδυνά, ιδιαιτέρων εκδηλώσεων, αλλά και καθημερινά για όλες τις ώρες. Καθώς επίσης και για ευαίσθητα και πονεμένα πόδια.

Nυφικά παπούτσια 2017
Nυφικά παπούτσια 2017
Share
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone